Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Të njohim produktet vendase

Date: January 27, 2015 Author: Selman Categories: Lajme, Lajme kryesore

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë u zhvillua Panairi Ushqimor i fermerëve shqiptarë,
aktivitet ky në kuadër të muajit të bujqësisë shqiptare. Të ftuar të veçantë të aktivitetit ishin
nxënësit e klasave të treta të kolegjit ”Turgut Özal”, me kartolinat e përgatitura nga vetë ata me
temë nga bujqësia dhe blegtoria në vendin tonë. Në fund të aktivitetit u shpall edhe kartolina
fituese, e cila do të jetë në të njëjtën kohë kartolina e vitit 2015 e Ministrisë së Bujqësisë.

 

 

Play Our Song