Thirrje për ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet

Thirrje për ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet

“Të duash, do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe!”

                                                                                                           NËNË TEREZA

Një nga nismat e fundit të ndërmarra nga Klubi Shpresa është Thirrja për ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet.” Kësaj thirrjeje i janë përgjigjur me shumë devotshmëri të gjithë nxënësit e shkollës sonë, duke sjellë ushqime dhe batanije, të cilat do t’u shpërndahen këtyre familjeve nga përfaqësuesit e Klubit Shpresa. Falenderojmë nxënësit tanë dhe prindërit e tyre për bamirësinë, humanizmin dhe përkrahjen që tregojnë gjithmonë ndaj njerëzve në nevojë!

 

Punoi: Imelda PRENҪE