Turshi me leverdi

Turshi me leverdi

Grupet e dyta të kopshtit “Zybeyde Hanim”, pasi morën njohuri për konservimin
e ushqimeve, ia nisën punës për bërjen e turshive. Me duart e vogla
mbushnin vazot me perime dhe përpiqeshin t’i përzienin sa më mirë. Aspiratat
ishin aq të mëdha saqë fëmijët vendosën t’i shesin turshitë e sapo bëra dhe me
paratë e fituara të argëtohen në një kënd lojërash.

 

[mls_gallery id=”1154″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]