Unë lexoj…

Unë lexoj…

Leximi i librit jashtëshkollor është një traditë e bukur në shkollën tonë prej shumë vitesh. Për më tepër gjatë muajit tetor, Muajit të Artit dhe të Letërsisë dhe në vijim të nismës “Unë lexoj”, nxënësit e klasave të ndryshme, orarin e leximit po e zhvillojnë në ambientet e këndshme të bibliotekës së shkollës. Kjo është një mënyrë që nxënësit të shtojnë takimin me librin dhe dashurinë për leximin në bibliotekë.

Përgatiti: Imelda Prençe

 

1018160824 img_9380 img_9383 img_9384 img_9385 img_9386 img_9387 img_9390 img_9391 img_9392 img_9393 img_9394 img_9396 img_9398 img_9399 img_9400 img_9405 img_9406 img_9408