Vazhdon puna në “Turgut Özal”

Vazhdon puna në “Turgut Özal”

Mësimi ka mbaruar prej ditësh dhe nxënësit janë larguar, por në shkollën tonë ka ende shumë njerëz nëpër klasa, në sallat e mësuesve si dhe nëpër laboratorët e informatikës.

Këta janë mësuesit dhe mësueset tona të palodhura që po bëjnë përgatitjet për vitin e ardhshëm shkollor. Të gjithë janë shumë të zënë me përfundimin e sistemit të manaxhimit online si dhe me pasurimin e tij me pyetje për çdo lëndë.

Punë të mbarë të gjithëve!

 

[mls_gallery id=”2380″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]