Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Vizitë e disa përfaqësueve të spitalit ‘’Hygeia’’

Date: April 20, 2016 Author: erjona saqe Categories: Postimet kryesore

Në fillim të muajit prill shkolla jonë mikpriti disa përfaqësues të spitalit të njohur “Hygeia Hospital Tirana”. Ata u njohën më nga afër me ambientet e kolegjit dhe hodhën idenë e bashkëpunimit midis tyre dhe shkollës sonë për kujdesin shëndetësor të nxënësve. Populli thotë: “Mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë” dhe në një shoqëri të shëndetshme ne mund të kemi njerëz të arsimuar dhe të kulturuar.

Urojmë punë të mbarë në këtë nismë!

Irma Derjaj

Mësuese

 

 

 

 

Play Our Song