VIZITË NË PRESIDENCË

VIZITË NË PRESIDENCË

Streha e Parë Vorfnore, Rrugëtim i Humanizmit Shqiptar.

“Të bëjmë përpjekje të përbashkëta që fëmijët pa përkrahje prindërore të rriten të shëndetshëm, të edukuar dhe arsimuar, të ndiejnë ngrohtësinë e shtetit dhe të shoqërisë.”, u shpreh Presidenti Meta në veprimtarinë “Java e Fëmijëve pa Përkrahje Prindërore”, e organizuar në Presidencë, ku ishin të ftuar dhe morën pjesë anëtarë të Klubit Shpresa dhe senatorët e shkollës sonë, të shoqëruar nga mësues dhe përfaqësues të drejtorisë. Në fjalën e tij Presidenti Meta theksoi se fëmijët jetimë janë shtresa më e brishtë e shoqërisë në të gjithë botën dhe prioritet është edukimi i tyre.

Punoi: Enisa Dalipi

Udhëhoqi: Imelda PRENҪE