Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Vizitë në Stacionin Meteorologjik

Date: January 17, 2017 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

 Stacioni meteorologjik u vizitua nga nxënësit e klasës 4G së bashku me mësuesen e lëndës së Diturisë së natyrës, Bukurie Hyseni. Aty nxënësit u pritën nga disa punonjës të shërbimit meteorologjik, të cilët i udhëhoqën fëmijët nëpër ambientet e këtij institucioni. Gjatë kësaj vizite nxënësit panë nga afër disa mjete të cilat matin dukuritë atmosferike, si: higrometri-për matjen e lagështisë, barometri-për matjen e shtypjes atmosferike, pluviometri-për matjen e sasisë së reshjeve, flugeri-për matjen e shpejtësisë së erës dhe drejtimin e saj etj. Ndërthurja e teorisë me praktikën është gjithmonë tërheqëse dhe e vlefshme për çdo njohuri të re që marrin fëmijët.

Përgatiti: Erjona Saqe

 

image-0-02-05-4c0ee9b1348ef6565e2af92f957309ded9666e9d645a7eb65ea499947181e9a8-V image-0-02-05-4c421329c072ecf4d803a62d5b2fae78c44c336dc62b62d38939124dba03f275-V image-0-02-05-4f47cd0d815e22e0d41a984a11d415bb2c9ba2796c188193d0f61f641206cbb8-V image-0-02-05-679c7abe808ae0d7e7e66a47b66ff9e0b724e1c8e95d24ae39da4eb7ab82c3cf-V image-0-02-05-6914322d9b1aebfb55d1bd8caf24b81b6caaffbef9b8002b7f572434a1c7b0c0-V image-0-02-05-ba3e51aae3acb2acc993798a5aa71890df30557bc99156896bbc452b06e65ba7-V image-0-02-05-bb9d28c5e280bf91219ed5fdf89866126c4008c6abe77ae68e0d1af3af35b0c6-V image-0-02-05-ee74a337b6d05951b00e496fd430cdd0a985dfd0601df93c845c2d09f46acb31-V

Play Our Song