Vizitë në TV Scan

Vizitë në TV Scan

rrjedhën e aktiviteteve të ndryshme që zhvillon shkolla jonë, ishte edhe vizita në Tv Scan. Nxënësit e klasës së 6E  vizituan ambientet e këtij institucioni, ku u mirëpritën nga drejtoresha znj.Elvana Hana si dhe nga drejtori i përgjithshëm Ardian Tepelena.

Gjatë vizitës nëpër këto ambiente, ata panë nga afër studiot kryesore ku transmetohen programe të ndryshme televizive si dhe u informuan në lidhje me funksionimin e këtij televizioni si dhe mbi profesionin e gazetarisë.

Më tej, nxënësit shkuan në studion e emisionit “Bardhë e Zi”…… ku realizuan një bisedë të shkurtër televizive në lidhje me përdorimin e rrjeteve socoale.

Nuk është hera e parë që institucioni “Turgut Özal” mundëson aktivitete të  tilla në institucione të rëndësishme, përmes të cilëve nxënësit arrijnë të përfitojnë përvoja suksesi.

 

[mls_gallery id=”3777″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]