WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16644) ORDER BY t.name ASC

Për një vit mësimor sa më të suksesshëm - Kolegji Turgut Ozal

Të nxitur dhe të motivuar nga dëshira dhe qëllimi ynë, për t’u dhënë nxënësve tanë një arsimim sa më cilësor dhe sa më të sigurt, në kolegjin “Turgut Ozal” kanë filluar tashmë përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021, sepse siç thotë populli: “Fillimi i mbarë, gjysma e punës.”

Kanë filluar trajnimet e stafit të mësuesve për një qasje me metodologjitë më të mira të arsimit, takimet e mësuesve në katedra sipas ekipeve lëndore, shkëmbimet e ideve dhe përvojave mësimore, të cilat mundësojnë gjithmonë dhe vetëm sukses, përgatitja e ambienteve të shkollës, në mënyrë që nxënësit të jenë sa më të sigurt në këtë vit shkollor.

Duke zbatuar protokollet e Ministrisë së Shëndetësisë, me masat mbrojtëse dhe distancimin fizik, po bëhet e mundur që puna të vijojë sa më normalisht në shkollë.

Por nuk kanë munguar dhe trajnimet e takimet online, si një pjesë e rëndësishme e edukimit sot.

Urojmë që të kemi një vit shkollor sa më të suksesshëm për të gjithë!

 

Categories: