Kopshti

Kopshti

Ipad

I PAD

Klubi i Robotikës

Klubi i Robotikës

Ushqimi

Ushqimi

Mjediset Sportive

Mjediset Sportive

Klasa e Vizatimit

Klasa e Vizatimit

Klubi i gatimit

Klubi i Gatimit

Transporti

Transporti

Laboratoret e shkencave

Laboratoret e shkencave

Laboratoret e Informatikës

Laboratoret e Informatikës

Klasat

Klasat

Testet Online

Testet Online

Tabelat Aktive

Tabelat Elektronike

Arsimi 3d

Arsimi 3D

GDS

GDS Exams

[vc_row u_row_style=”0″ u_row_paralax=”0″ u_row_scheme=”1″ css=”.vc_custom_1507016827212{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”main-color-1-bg”][vc_column][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507016724777{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Rreth Shkollës

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1506954529768{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}” el_class=”text-hyphens-home”]Historiku: Orët e para mësimore në shkollat “Turgut Özal”, u zhvilluan në vitin 1995, në Tiranë. Fillimisht, nxënësit tanë frekuentonin këto institucione arsimore në ambiente të marra me qera në zona të ndryshme të qytetit, derisa në shtatorin…[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507201424289{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}” el_class=”more-home-btn-es”] Me Shume   [/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507016731280{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Aplikimet e Nxënësve

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1506954523967{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}” el_class=”text-hyphens-home”]Aplikantët drejtohen tek zyra e Marrëdhënieve me Publikun ku marrin një informacion të detajuar mbi arsimimin, metodat e reja që aplikohen, ambientet komode dhe çdo gjë tjetër që ofron shkolla për një arsimim sa më bashkëkohor dhe efikas…[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507201429042{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}” el_class=”more-home-btn-es”] Me Shume   [/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507016737032{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Nxënësit Tane

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1506954304681{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}” el_class=”text-hyphens-home”]Ata mendojnë në mënyrë kritike dhe krijuese si dhe, duke qënë në dijeni të problemit, prodhojnë një zgjidhje logjike dhe morale. Parimet që udhëheqin nxënësit tanë janë: Të drejtat e njeriut, ligji dhe barazia janë pjesë e filozofisë së jetës së nx…[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top” css=”.vc_custom_1507201433699{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}” el_class=”more-home-btn-es”] Me Shume   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”9008″ parallax_speed_bg=”1″ u_row_style=”0″ u_row_paralax=”0″ u_row_scheme=”0″ css=”.vc_custom_1510394336319{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row u_row_style=”0″ u_row_paralax=”0″ u_row_scheme=”0″ css=”.vc_custom_1507043090884{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”2850″ u_row_style=”1″ u_row_paralax=”0″ u_row_scheme=”0″][vc_column css_animation=”fadeInLeft”][vc_column_text css=”.vc_custom_1508427517200{padding-right: 8px !important;padding-left: 8px !important;}”]

Një fillim i ri për një të ardhme të sigurt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” u_row_style=”1″ u_row_paralax=”0″ u_row_scheme=”0″ el_class=”bottom_slider_video1″ css=”.vc_custom_1507043714814{margin-bottom: -45px !important;}”][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]