Në emër të gjithë stafit dhe nxënësve të shkollës së jopublike “Turgut Ozal”  kemi kënaqësine tju urojmë mirëseardhjen në faqen tonë.

Shkolla jonë ka nxënës  entuziast që kanë dëshirë të mësojnë, me prindër mbështetës të interesuar në edukimin e fëmijëve dhe një staf të përkushtuar që iu mundëson atyre një edukim bashkëkohor.