Kontakt

Kreu / Kontakt

KONTAKT

Kontakto Tani!

Stafi ynë është i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë për çdo pyetje që mund të keni. Mund të na kontaktoni dhe vizitoni në adresat e mëposhtme

 

Kolegji “Turgut Ozal” Tiranë

Kontakt

Rruga Bernardin Palja, Ndertesa 15, Hyrja 1 Njesia Bashkiake Nr.6, Tirana, Albania

+355 69 669 4408
secretary@turgutozal.edu.al
@ Copyright 2023 by Turgut Ozal Education Sh.a