Gjysmëfinalja e Këngës

Konkursi i këngës është një ngjarje emocionuese, ku talentet e reja muzikore shfaqin aftësitë e tyre të këndimit.Në gjysmëfinalen e konkursit të këngës, nxënësit më të talentuar nga klasat 4-9, interpretuan këngë të zgjedhura dhe transmetuan shumë emocion përmes tyre.Urojmë suksese për këngëtarët e rinj!

Gjysmëfinalja e Vizatimit

Gjysmëfinalja e konkursit të vizatimit në shkollën tonë, solli emocione të veçanta te nxënësit e talentuar në vizatim, të cilët zbuluan vizionet e tyre të krijimtarisë përmes lapsit, bojërave dhe shpërthimit të ngjyrave në letër. Kjo gjysmëfinale, në të cilën morën pjesë nxënës nga klasat 4-9, është një mundësi e shkëlqyer për nxënësit, për të […]