Gjysmëfinalja e konkursit të vizatimit në shkollën tonë, solli emocione të veçanta te nxënësit e talentuar në vizatim, të cilët zbuluan vizionet e tyre të krijimtarisë përmes lapsit, bojërave dhe shpërthimit të ngjyrave në letër.
Kjo gjysmëfinale, në të cilën morën pjesë nxënës nga klasat 4-9, është një mundësi e shkëlqyer për nxënësit, për të nxjerrë në pah talentet e tyre artistike dhe për t’i inkurajuar ata që të shprehin kreativitetin e tyre përmes vizatimit.