WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16554) ORDER BY t.name ASC

Kënga "Ende ka shpresë" nga nxënësit e kolegjit "Turgut Ozal" - Kolegji Turgut Ozal

Kënga “Ende ka shpresë”, vjen e kënduar nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”, në përfundim të këtij viti shkollor, si një përshëndetje për të gjithë nxënësit, mësuesit, prindërit dhe miqtë tanë, me të cilët kemi ndarë momentet e bukura, por dhe momentet e vështira gjatë këtij viti shkollor.

Së bashku Ne ia dolëm dhe do ia dalim gjithmonë me sukses!

Faleminderit që na keni zgjedhur dhe besoni tek Ne, arsimimin dhe edukimin e fëmijëve tuaj!

https://www.facebook.com/turgutozalcolleges/videos/555292088743881/

Categories: