WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16587) ORDER BY t.name ASC

Klubi Shpresa ndihma në Shoqatën Kombëtare të Jetimëve - Kolegji Turgut Ozal

Aktivitetet e bamirësisë së Klubit Shpresa vazhdojnë dhe gjatë këtyre ditëve të sjellin gëzim dhe shpresë, në fytyrat e njerëzve në nevojë.

Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa, ishte shpërndarja e ndihmave për familjet në nevojë, në bashkëpunim me Shoqatën Kombëtare të Jetimëve të Shqipërisë, Dega Tiranë.

Në këtë aktivitet u shpërndanë 45 pako me ushqime dhe detergjentë për 45 familje në nevojë. Pakot e ushqimeve u përgatitën nga anëtarë të Klubit Shpresa dhe u mundësuan nga fondet e grumbulluara nga Panairi Ushqimor.

Aty ku Klubi Shpresa mbërriti, fjalët falenderuese erdhën përmes urimeve që buronin nga zemra.

Falenderojmë nga zemra të gjithë nxënësit e shkollës sonë, prindërit e tyre, anëtarët e Klubit Shpresa dhe gjithë bashkëpunëtorët tanë, për mbështetjen që na japin në mundësimin e këtij qëllimi kaq human, siҫ është Bamirësia.

 

Përgatiti: Imelda Prenҫe

Categories: