WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16653) ORDER BY t.name ASC

Mësuesit e kolegjit "Turgut Ozal" trajnohen nga trajnerët e Universitetit të Kembrixhit - Kolegji Turgut Ozal

Mësuesit e lëndëve shkencore të kolegjit “Turgut Ozal” morën pjesë në një trajnim on-line të ofruar nga Universiteti i Kembrixhit. Trajnerët me përvojë të këtij universiteti trajnuan mësuesit në lidhje me përdorimin e programeve të Kembrixhit për lëndët shkencore Matematikë, Biologji, Fizikë dhe Kimi.

Gjithashtu dhe mësuesit e gjuhës angleze, ishin pjesë e një trajnimi interaktiv nga Dr. Andrea Fischer. Ky trajnim synonte zhvillimin personal dhe profesional të mësuesit. Sesionet u përqendruan në mirëqenien e mësuesve, zhvillimin e aftësive të shkrimit, përfshirë edhe korrigjimin dhe dhënien e feedback-ut, në mënyra alternative.

Këto trajnime janë pjesë e një serie trajnimesh on-line, të ofruara për mësuesit tanë në mënyrë të rritjes së cilësisë së mësimdhënies dhe për një arsim sa më bashkëkohor në kolegjet “Turgut Ozal”.

 

Categories: