WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16362, 16373, 16392, 16401, 16412, 16427, 16439, 16443) ORDER BY t.name ASC

Ergyst Shehu, Author at Kolegji Turgut Ozal - Page 4 of 4

Një urim për Ty, Shqipëria ime

Urime Shqipëria ime! Në këto ditë të qëndresës dhe durimit, kur të gjithë kemi mbyllur dyert për të mbajtur jashtë “armikun e padukshëm”, por jo shpirtin, zemrën e mendjen, për Ty u hapën dyert dhe do të ecësh e sigurt dhe pandalshëm Drejt Evropës! Vizatimi: Rei Korkuti  

Nxënësja e klasës së 9-të në kolegjin “Turgut Ozal” Amelia Duxha, fiton Olimpiadën Kombëtare të Matematikës

Krenohemi me arritjet e nxënësve tanë! Amelia Duxha arrin rezultatin më të lartë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës. Në datën 7 mars u zhvillua në ambientet e shkollës “Qemal Stafa”, faza e tretë e Olimpiadës Kombëtare të Matematikës. Shkolla jonë u përfaqësua nga nxënësja e klasës së 9-të Amelia Duxha, Read more…

Një Zemër brenda Zemrës

“Ti je e Vetmja në botë që di për Zemrën time, atë që ish’ ngahera përpara secilës dashuri…” Me fjalë dhe melodi brenda Teje do të vij, por Zemra jote me Frymën time ritmon, kudo që shkoj me lutje më mbron … Klipi më i ri, i realizuar nga nxënësit Read more…