Ekskursioni në Kopshtin Botanik

Grupet e para të kopshtit, organizuan një ekskursion tek Kopshti Botanik për të parë më nga afër natyrën në stinë e vjeshtës. Fëmijët të gëzuar vraponin duke kapur gjethet shumëngjyrëshe që kishin rënë përtokë. U mahnitën nga llojshmëria e ngjyrave të gjetheve dhe zbuluan sekretin se përse vjeshta quhet “e Read more…

Në kinema me klasën e 2G

Kinemaja, vendi ku realiteti bashkohet me ëndrrat. Aty ku ëndrrat të marrin e të futin në një botë të madhe, të bukur e plot imagjinatë.  Ishte klasa e 2G , e cila shijoi ndër të parat për këtë vit shkollor, kënaqësinë që të sjell kinemaja. Nxënësit  shkuan në kinema “Cineplexx”, Read more…

Argëtim, zbavitje, momente plot gëzim, kënaqësi dhe shumë të qeshura me fëmijët e klasave të para në Pezë

Balonat shumëngjyrëshe, tërheqje me litar, gara me vrapime e lojëra me stafeta, të cilat shoqërohesin me gëzimin dhe të qeshurat e fëmijëve. Këto ditë të ngrohta, të bukura e plot diell të fundit të vjeshtës, nuk mund të kalohen më këndshëm, sesa jashtë në natyrë. Dhe ishin pikërisht nxënësit e Read more…