WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (806, 8725, 8755, 8768, 8786, 15628) ORDER BY t.name ASC

Evente Archives - Page 2 of 2 - Kolegji Turgut Ozal

Dita Botërore e Varfërisë

Klasat e 6-ta, ishin nga klasat më të privilegjuara përsa i përket ditës në të cilën ato organizuan panairin Ushqimor. Në rrjedhën e veprimtarisë në ndihmë të familjeve në nevojë, organizimi i panairit për këtë paralel ishte në Ditën Botërore të Varfërisë. Kjo veprimtari u zhvillua me moton: “Edhe pse Read more…

Dita Botërore e Ushqimit

Panairi Ushqimor i klasave të nënta këtë vit përkoi pikërisht me Ditën Botërore të Ushqimit. Ishte mjaft interesante dhe motoja e zgjedhur nga nxënësit: “You can’t buy happines, but you can buy cookies. And that’s kind of the same thing.” Dita Botërore e Ushqimit është vendosur nga Organizata e Kombeve Read more…

Shëtitje në Parkun Kombëtar të Llogarasë

Përfunduan ekskursionet në Parkun Kombëtar të Llogarasë me nxënësit e paraleleve të klasave të 7-ta dhe të 8-ta. Nisja nga shkolla është bërë pas mësimit dhe udhëtimi së bashku me ndalesat ka zgjatur për disa orë. Me mbërritjen në Llogara, nxënësit janë akomoduar nëpër dhomat e tyre dhe më pas Read more…

Muaji i Bujqësisë

Nxënësit e klasave të treta pritën Ministrin e Bujqësisë i cili vizitoi Kolegjin “Turgut Özal” për të parë veprimtaritë e organizuara për Muajin e Bujqësisë. Ministri Edmond Panariti vlerësoi ndërgjegjësimin që u bëhet fëmijëve ndaj kujdesit për shëndetin, i cili fillon me njohjen e procesit të rritjes dhe kujdesin ndaj Read more…