Dita e parë e shkollës.

Dita e parë e shkollës është një çast emocionues për nxënësit, prindërit dhe mësuesit. Nxënësit, të lumtur dhe plot kureshtje për fillimin e një kapitulli të ri në arsimimin e tyre, takuan mes emocionesh shokët, mësuesit, por u njohën dhe me miq të rinj. Ky vit i ri shkollor duket Read more…

Vizitë në Ambasadën Hollandeze

Ambasadori I Hollandës, z. Reinout Vos, mikpriti në ambjentet e ambasadës nxënësit e klasës 5-B, shoqëruar nga nëndrejtori dhe mësueset. Gjatë bisedës me nxënësit, z. Vos shprehu një vlerësim dhe falenderim të vecantë për nxënësit në lidhje me projektet e tyre tepër krijuese për librin dhe shkrimtarin e tyre të Read more…

Sfida e Leximit

Përgjatë muajit Nëntor, nxënësit e klasave të dyta dhe të treta, kanë zhvilluar “Sfidën e Leximit” me synim motivimin e tyre për të lexuar libër çdo ditë. Fëmijët e angazhuar për këtë sfidë ishin të shumtë. Fituesit e kësaj sfide u vlerësuan duke marrë certifikatë dhe një libër dhuratë. Gjatë Read more…

Ceremonia e ndarjes së medaljeve

Juritë të ndara sipas fushave përkatëse, vlerësuan projektet me një votim me sistem pikësh online, ku secili anëtar i jurisë votoi individualisht. Pas përpunimit të të dhënave, nxënësit, prindërit dhe mësuesit, kaluan në Sallën e Koncerteve të shkollës “Turgut Ozal”. Ceremonitë e ndarjes së medaljeve u zhvilluan të ndara sipas Read more…