WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (796) ORDER BY t.name ASC

Të njohim produktet vendase - Kolegji Turgut Ozal

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë u zhvillua Panairi Ushqimor i fermerëve shqiptarë,
aktivitet ky në kuadër të muajit të bujqësisë shqiptare. Të ftuar të veçantë të aktivitetit ishin
nxënësit e klasave të treta të kolegjit ”Turgut Özal”, me kartolinat e përgatitura nga vetë ata me
temë nga bujqësia dhe blegtoria në vendin tonë. Në fund të aktivitetit u shpall edhe kartolina
fituese, e cila do të jetë në të njëjtën kohë kartolina e vitit 2015 e Ministrisë së Bujqësisë.

 

 

[mls_gallery id=”802″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *