Certifikatat e Owlypia për nxënësit e klasave te katërta dhe të pesta.

Momente të bukura nga shpërndarja e certifikatave! Një nga sfidat më interesante dhe argëtuese për 142 nxënës pjesëmarrës nga klasat e katërta dhe të pesta në konkursin ndërkombëtar Owlypia! 112 nxënës u vlerësuan me medalje ari, argjendi dhe bronzi. Congratulations to all Owlypians!

Data 25 nëntor u kthye në ditë feste për të gjithë nxënësit e klasave të katërta e të pesta të shkollës sonë.

Fillimisht, brenda klasave, u zhvillua në iPad, Konkursi i Historisë së Shqipërisë, ku nxënësit konkurruan me njëri-tjetrin në dhënien e përgjigjeve të sakta e të shpejta mbi historinë e flamurit, pavarësinë dhe çlirimin e vendit.Më pas, aktiviteti vazhdoi në oborrin e shkollës, ku së pari, nxënësit, të ndarë sipas klasave, ekspozuan ushqimet tradicionale të krahinave […]

28-29 Nëntor!

Në kuadrin e festave të nëntorit sot në shkollën tonë u zhvillua një koncert festiv me pjesëmarrjen e nxënësve të shkollës “Turgut Ozal”. Skena bashkë me fëmijët ishte bërë kuq e zi. Nuk munguan as veshjet popullore nga e gjithë Shqipëria. Vallet, këngët, interpretimi i fëmijëve me vjersha nga krahinat e ndryshme të Shqipërisë e […]

Në kolegjin “Turgut Ozal” me gazetaren dhe moderatoren e njohur Eni Vasili

“Unë mendoj se ky vend bëhet dhe mund të bëhet vetëm, nëse secili prej nesh jep më të mirën e tijdhe e bën këtë me sinqeritet, profesionalizëm dhe me gjithë dashurinë për këtë vend.Është e rëndësishme ta doni profesionin dhe nëse gjithçka që mund të arrini dhe aspironi të bëheni, ebëni me pasion, atëherë suksesi […]

Sa bukur është të kesh mik një libër!

Libri është pa dyshim thesari më i çmuar për të pasuruar botën e brendshme të fëmijëve, veçanërisht për të kultivuar vlera të dijes dhe qytetarisë. Është libri, ai që nxit imagjinatën e fëmijës dhe e bën mendjen e tij të jetë më kreative.Në të gjitha klasat e shkollës sonë, i kushtohet një orë e veçantë […]

Gëzuar Festat Shqipëri!

“ Shqipëri o vendi im, mbushur drit’e krenari, të kam nënë e më ke bir’ zemra ime Shqipëri!” Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë! Atmosfera e Festave të Nëntorit jehoi në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal” përmes emocioneve që sjellin aktivitetet  me rastin e këtyre festave. […]

Ne ecim me kohën, në emër të vlerave!

Kolegji “Turgut Ozal” është një shkollë meritash, arritjesh e vlerash! Emri “Turgut Ozal”, është një emër, i cili mbart krenari dhe emocion tek të gjithë nxënësit, të cilët kanë qenë dhe janë në bankat e kësaj shkolle dhe te e gjithë ajo armatë mësuesish e drejtuesish, që me punën dhe përkushtimin e tyre, i kanë […]