Klubi i Pangeas dhe Lego League zhvilluan një bashkëbisedim me pedagogun, z.Emirjon Senja për Inteligjencën Artificiale. Biseda ngjalli shumë kureshtje dhe ndërveprim mes nxënësve rreth një teme kaq aktuale. Falenderojmë z. Emirjon Senja për kohën dhe energjinë e mirë që përcolli tek të gjithë.