WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Kontakt - Kolegji Turgut Ozal

Na kontaktoni

Ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju dhe të shihnim se si mund tiu ndihmojmë

Na telefononi

Cel: +355 69 66 94 411
Tel: +355 42 486-666

Ejani të na gjeni në

Rruga Bernardin Palja, Ndërtesa 15, Hyrja 1, Njësia Bashkiake Nr.6

Tiranë – Shqipëri

Na dërgoni email në

 secretary@turgutozal.edu.al