WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Rreth Nesh - Kolegji Turgut Ozal

Në emër të gjithë stafit dhe nxënësve të shkollës së jopublike “Turgut Ozal”  kemi kënaqësine tju urojmë mirëseardhjen në faqen tonë.

Shkolla jonë ka nxënës  entuziast që kanë dëshirë të mësojnë, me prindër mbështetës të interesuar në edukimin e fëmijëve dhe një staf të përkushtuar që iu mundëson atyre një edukim bashkëkohor.