WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16772) ORDER BY t.name ASC

Dita Kombëtare kundër Bullizmit - Kolegji Turgut Ozal

“Çdo fëmijë është një dritë e bukur që s’ka nevojë të ndryshojë asnjë nga nuancat e saj për të shkëlqyer e ndriçuar fort.”

Muaji  Nëntor ndër të tjera është një muaj, në të cilin zhvillohen dhe aktivitetet kundër Bullizmit. Shkolla jonë përgjatë këtij muaji i ka kushtuar një vëmendje të veçantë këtij fenomeni. Ndërgjegjësimi është një nga pikat më të forta, që është përdorur për të sensibilizuar nxënësit dhe stafin. Shërbimi psiko-social  i shkollës, organizoi takime të ndryshme në klasa dhe në grupe nxënësish, duke folur për rëndësinë e bullizmit dhe si mund të reagojmë kur shohim një shokun/shoqen tonë të rrezikuar nga bullizmi.

Nxënësit u ndërgjegjësuan duke përgatitur projekte të ndryshme, të cilat theksuan ndjeshmërinë që ata kanë ndaj këtij fenomeni. Mesazhe ndërgjegjësuese u dhanë nga nxënësit e klasave të ndryshme. Gjithashtu nën kujdesin e mësuesve të muzikës, mësuese Blertës dhe mësues Dritanit, u kushtua një këngë këtij fenomeni. Kjo këngë e realizuar kaq mjeshtërisht dhe kënduar kaq ëmbël nga Nikol, vjen me një mesazh shumë kuptimplotë: “MOS KINI FRIKE TË NDRIÇONI ME GJITHÇKA, QË JU BËN UNIKË.”

Sa herë je në mërzi,

ktheje në dashuri,

drita që do je vetëm ti.

Ma jep dorën, botës k’të mesazh t’ia çojmë,

t’gjitha zemrat t’i bashkojm’

Unë dhe ti.

Categories:


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16729, 16743, 16787) ORDER BY t.name ASC