Kënga “Ende ka shpresë” nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”

Kënga “Ende ka shpresë” nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”

Kënga “Ende ka shpresë”, vjen e kënduar nga nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal”, në përfundim të këtij viti shkollor, si një përshëndetje për të gjithë nxënësit, mësuesit, prindërit dhe miqtë tanë, me të cilët kemi ndarë momentet e bukura, por dhe momentet e vështira gjatë këtij viti shkollor.

Së bashku Ne ia dolëm dhe do ia dalim gjithmonë me sukses!

Faleminderit që na keni zgjedhur dhe besoni tek Ne, arsimimin dhe edukimin e fëmijëve tuaj!

“Ende ka shpresë”, cover nga nxënësit tanë.

Kënga “Ende ka shpresë”, vjen e kënduar nga nxënësit tanë, në përfundim të këtij viti shkollor, duke shpresuar për ditë më të bukura…

Posted by Turgut Ozal Colleges official on Friday, May 29, 2020