Konkursi i këngës është një ngjarje emocionuese, ku talentet e reja muzikore shfaqin aftësitë e tyre të këndimit.
Në gjysmëfinalen e konkursit të këngës, nxënësit më të talentuar nga klasat 4-9, interpretuan këngë të zgjedhura dhe transmetuan shumë emocion përmes tyre.
Urojmë suksese për këngëtarët e rinj!