Konkurs Eseje me temë “A Letter from Myself in 2030”

Konkurs Eseje me temë “A Letter from Myself in 2030”

Shkolla “Turgut Ozal” organizon Konkursin e Esesë për nxënësit nga klasa e 6-të deri në klasën e 9-të me temë: “A Letter from Myself in 2030”.

Esetë do të shkruhen në Gjuhën Angleze dhe duhet të jenë 400 deri në 500 fjalë. Mënyrën e shkrimit të esesë, përmbajtjen dhe kriteret që duhen plotësuar i gjeni në posterin e dhënë.

Esetë do të dërgohen në adresën e email-it essay@turgutozal.edu.al

Tri esetë më të mira do të vlerësohen me “Certificate of Achivement” në bazë të renditjes. Ndërsa të gjithë pjesëmarrësit do të marrin “Certificate of Participation”.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë konkurs kaq të veçantë e të bukur!

Afati i fundit për dorëzimin e eseve: 22 maj 2020

Suksese!