WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16665) ORDER BY t.name ASC

Mirë se vini fëmijë të dashur, gëzimi dhe hareja jeni ju! - Kolegji Turgut Ozal

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme!

Ambientet e shkollës “Turgut Ozal” u gjallëruan në datën 1 shtator nga zërat e ëmbël të vogëlushëve të
kopshtit të grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit.

Zërat e tyre si cicërima zogjsh dhe vetë fëmijët si flutura të bukura, rikthyen gjallërinë dhe gëzimin në
ambientet e shkollës, të cilat kishin kohë që përgatiteshin për të mirëpritur fëmijët.

Buzëqeshja, gëzimi, hareja dhe lodrimi si pjesë e pandarë e edukimit dhe e jetës së tyre, do t’i
shoqërojnë gjatë këtij viti shkollor.

U urojmë shumë shëndet e suksese vogëlushëve!

Përgatiti: Imelda Prençe

 

 

Categories: