Një urim për Ty, Shqipëria ime

Një urim për Ty, Shqipëria ime

Urime Shqipëria ime!

Në këto ditë të qëndresës dhe durimit, kur të gjithë kemi mbyllur dyert për të mbajtur jashtë “armikun e padukshëm”, por jo shpirtin, zemrën e mendjen, për Ty u hapën dyert dhe do të ecësh e sigurt dhe pandalshëm Drejt Evropës!

Vizatimi: Rei Korkuti