Një Zemër brenda Zemrës

Një Zemër brenda Zemrës

“Ti je e Vetmja në botë që di për Zemrën time, atë që ish’ ngahera përpara secilës dashuri…”

Me fjalë dhe melodi brenda Teje do të vij, por Zemra jote me Frymën time ritmon, kudo që shkoj me lutje më mbron …

Klipi më i ri, i realizuar nga nxënësit dhe mësuesit e kolegjeve “Turgut Ozal”, në bashkëpunim me artistët e njohur: Eneda Tarifa dhe Shpëtim Saraçi, me rastin e 8 Marsit!

Le të jetë ky urimi më i bukur dedikuar më të dashurës zemër, emrit më të shtrenjtë për çdo njeri NËNA!

GËZUAR 8-MARSIN!