Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër!

Ju vëmë në dijeni, se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë, dita e hënë (dt.23.09.2019) është pushim.

Në këtë situatë të vështirë për të gjithë ne, solidarizohemi me të gjithë ata që po vuajnë më shumë pasojat e këtij tërmeti.