Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër,
Sipas njoftimit të radhës nga Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini, mësimi nesër do të rifillojë me shfaqjen e një videoje informuese të realizuar nga “Save the Children” në lidhje me masat që duhen ndërmarrë në rast tërmeti.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin e treguar.
Ditë të mbarë në vazhdim!