WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16700) ORDER BY t.name ASC

Suksese për vitin e ri shkollor 2020-2021 - Kolegji Turgut Ozal

Viti i ri shkollor 2020-2021 ka nisur në të dy godinat e kolegjit “Turgut Ozal” me dëshirën e madhe për Dijen dhe me kujdesin e shtuar për shkak të situatës, në të cilën ndodhemi.

Duke zbatuar me shumë rigorozitet protokollin e sigurisë dhe të gjitha masat që kërkohen, çdo ditë nxënësit, mësuesit dhe i gjithë personeli i shkollës, respektojnë të gjitha rregulllat dhe masat e vendosura. Një fillimviti disi i ndryshëm ky, me shumë masa mbrojtëse, ku mungojnë përqafimet dhe nxënësit e përqafojnë njëri-tjetrin me sy, por është e sigurt se nuk do të mungojnë rezultatet, arritjet e suksesi.

Ҫdo fillim është i vështirë, por jo nëse atë e karakterizon dëshira për t’ia dalë mbanë, shoqëruar me përpjekjet e përditshme drejt suksesit.

Urojmë një vit shkollor sa më të mbarë dhe shumë suksese për nxënësit tanë!

 

Categories: