Gjysmëfinalja e Këngës

Konkursi i këngës është një ngjarje emocionuese, ku talentet e reja muzikore shfaqin aftësitë e tyre të këndimit.Në gjysmëfinalen e konkursit të këngës, nxënësit më të talentuar nga klasat 4-9, interpretuan këngë të zgjedhura dhe transmetuan shumë emocion përmes tyre.Urojmë suksese për këngëtarët e rinj!

the World Scholar’s Cup

11 kupa, 101 medalje Ari dhe 72 medalje Argjendi ishte arritja e nxënësve nga klasa e katërt në   klasën e shtatë  në World Scholar’s Cup. Scholar’s Cup është një konkurs në gjuhën angleze që zhvillohet në disa vende të botës. Për herë të dytë ky konkurs u zhvillua edhe në Tiranë në kolegjin “Turgut Ozal”. […]

Certifikatat e Owlypia për nxënësit e klasave te katërta dhe të pesta.

Momente të bukura nga shpërndarja e certifikatave! Një nga sfidat më interesante dhe argëtuese për 142 nxënës pjesëmarrës nga klasat e katërta dhe të pesta në konkursin ndërkombëtar Owlypia! 112 nxënës u vlerësuan me medalje ari, argjendi dhe bronzi. Congratulations to all Owlypians!

Gëzuar Festat Shqipëri!

“ Shqipëri o vendi im, mbushur drit’e krenari, të kam nënë e më ke bir’ zemra ime Shqipëri!” Përcjellja e dashurisë për Atdheun dhe e vlerave kombëtare brezave, le të jetë frymëzimi ynë! Atmosfera e Festave të Nëntorit jehoi në ambientet e Kolegjit “Turgut Ozal” përmes emocioneve që sjellin aktivitetet  me rastin e këtyre festave. […]

Dita Kombëtare kundër Bullizmit

“Çdo fëmijë është një dritë e bukur që s’ka nevojë të ndryshojë asnjë nga nuancat e saj për të shkëlqyer e ndriçuar fort.” Muaji  Nëntor ndër të tjera është një muaj, në të cilin zhvillohen dhe aktivitetet kundër Bullizmit. Shkolla jonë përgjatë këtij muaji i ka kushtuar një vëmendje të veçantë këtij fenomeni. Ndërgjegjësimi është […]

Finalja e Konkurseve për Muajin e Artit dhe Letërsisë

Muaji i Artit dhe Letërsisë, është dhe muaji kur merr hov dhe shpaloset talenti dhe energjia krijuese e artistëve të vegjël dhe nxënësve tanë të talentuar në krijim, interpretim, këngë dhe vizatim. Nxitja dhe kultivimi i talentit dhe shpirtit artistik te nxënësit tanë, shprehja e ndjenjave përmes artit dhe forcës së tij, është një nga […]

Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie në klasat e pesta

Askush më shumë se nxënësit e klasave të pesta nuk ndien emocion për këtë vit shkollor. Më në fund, tabletat do të jenë në duart e tyre! Janë 175 nxënës e mësues të këtij paraleli që do të hedhin hapin e parë në një rrugë të re, e cila kemi besim se do të sjellë […]

Suksese për vitin e ri shkollor 2020-2021

Viti i ri shkollor 2020-2021 ka nisur në të dy godinat e kolegjit “Turgut Ozal” me dëshirën e madhe për Dijen dhe me kujdesin e shtuar për shkak të situatës, në të cilën ndodhemi. Duke zbatuar me shumë rigorozitet protokollin e sigurisë dhe të gjitha masat që kërkohen, çdo ditë nxënësit, mësuesit dhe i gjithë […]