Mirë se vini fëmijë të dashur, gëzimi dhe hareja jeni ju!

Mirë se vini të dashur fëmijë mes zbukurimeve, lodrave dhe urimeve të pafundme! Ambientet e shkollës “Turgut Ozal” u gjallëruan në datën 1 shtator nga zërat e ëmbël të vogëlushëve të kopshtit të grupeve të para, të dyta dhe të parashkollorit. Zërat e tyre si cicërima zogjsh dhe vetë fëmijët si flutura të bukura, rikthyen […]

Mësuesit e kolegjit “Turgut Ozal” trajnohen nga trajnerët e Universitetit të Kembrixhit

Mësuesit e lëndëve shkencore të kolegjit “Turgut Ozal” morën pjesë në një trajnim on-line të ofruar nga Universiteti i Kembrixhit. Trajnerët me përvojë të këtij universiteti trajnuan mësuesit në lidhje me përdorimin e programeve të Kembrixhit për lëndët shkencore Matematikë, Biologji, Fizikë dhe Kimi. Gjithashtu dhe mësuesit e gjuhës angleze, ishin pjesë e një trajnimi […]

Për një vit mësimor sa më të suksesshëm

Të nxitur dhe të motivuar nga dëshira dhe qëllimi ynë, për t’u dhënë nxënësve tanë një arsimim sa më cilësor dhe sa më të sigurt, në kolegjin “Turgut Ozal” kanë filluar tashmë përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021, sepse siç thotë populli: “Fillimi i mbarë, gjysma e punës.” Kanë filluar trajnimet e […]

Përgatitjet në godinën e re të shkollës “Turgut Ozal”

Vazhdojnë përgatitjet në godinën e re të shkollës 9-vjeçare jo publike “Turgut Ozal”. Këto masa po merren për të siguruar hapësirat për distancimin fizik dhe për të siguruar një proces mësimor sa më të sigurt dhe cilësor për nxënësit tanë.  

25 vjet “Turgut Ozal”

25 vjet “Turgut Ozal”. Aty ku studiuan nxënësit që u pranuan nga universitetet më të mira në botë. Për regjistrime ju mirëpresim çdo ditë nga ora 09:00 deri në 14:00. Për të vizituar ambientet tona dhe për t’u njohur nga afër me programet mund të kërkoni një takim në nr 00355696694411.

Njoftim për regjistrimet në kopshtin “Zübeyde Hanım”

NJOFTIM! Të nderuar prindër! Ju bëjmë të ditur se regjistrimet në godinën aktuale te kopshtit “Zübeyde Hanım” pranë shkollës jopublike 9-vjeçare “Turgut Ozal” janë mbyllur për shkak të plotësimit të kapacitetit. Për të gjithë të interesuarit, ju njoftojmë se regjistrimet vijojnë në godinën e dytë të kopshtit tonë, pranë gjimnazit “Turgut Ozal”. Ndërkohë theksojmë se […]

Klubi Shpresa ndihma në Shoqatën Kombëtare të Jetimëve

Aktivitetet e bamirësisë së Klubit Shpresa vazhdojnë dhe gjatë këtyre ditëve të sjellin gëzim dhe shpresë, në fytyrat e njerëzve në nevojë. Aktiviteti i radhës i Klubit Shpresa, ishte shpërndarja e ndihmave për familjet në nevojë, në bashkëpunim me Shoqatën Kombëtare të Jetimëve të Shqipërisë, Dega Tiranë. Në këtë aktivitet u shpërndanë 45 pako me […]