Lajme kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Blendi Fevziu

Date: January 27, 2015 Author: Selman Categories: Lajme kryesore

Gazetari dhe publicisti i njohur, Blendi Fevziu, zhvilloi një takim me nxënësit e kolegjit “Turgut
Özal” në Tiranë. Për Fevziun, ky takim me nxënësit solli një qasje të re se si duhet ta shohim
shoqërinë dhe përgatitjen e brezave për të qenë qytetarë të denjë dhe të suksesshëm të botës.
Gjatë fjalës së tij, Fevziu tregoi disa prej ngjarjeve që e kanë shoqëruar atë në rrugëtimin e tij
drejt suksesit. Ai i këshilloi nxënësit të kenë shumë vullnet dhe durim deri në arritjen e ëndrrës
së tyre dhe i përgëzoi ata për pyetjet që i drejtuan. “Pyetje të tilla nuk më kanë bërë as në auditorët
e Universiteteve,”- tha ai.

 

 

Play Our Song