Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Bronz në ndërkombëtaren e matematikës

Date: July 15, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Nxënësja jonë, Heidi Durrësi, është shpërblyer me medalje bronzi në Bullgari.

Konkurente në Olimpiadën e Matematikës për Ballkanin në kategorinë junior, Heidi arriti të merrte medaljen e vendit të tretë.

Kjo ishte olimpiada e 21-të në të cilën Heidi përfaqësoi Shqipërinë, shkollën ku është përgatitur dhe mbi të gjitha ka marë shpërblimin për punën e saj të palodhur.
Heidi sapo ka përfunduar klasën e nëntë në kolegjin “Turgut Özal”.

 

Play Our Song