WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7914) ORDER BY t.name ASC

Dita Evropiane e Gjuhëve në Kolegjin “Turgut Ӧzal” - Kolegji Turgut Ozal

“Unë jam qytetar i gjithë botës.”, ishte lajtmotivi i aktiviteteve që u zhvilluan me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve në shkollën tonë.

26 Shtatori, Dita Evropiane e Gjuhëve, është vendosur si e tillë me iniciativën e Këshillit të Evropës në Strazburg  prej vitit 2001.

Zbukurimi i ambienteve të shkollës me punët dhe projektet e bëra nga nxënësit e klasave të 6-ta, të 7-ta, të 8-ta dhe të 9-ta, poezitë, këngët dhe esetë e interpretuara dhe shkruara nga nxënësit tanë në gjuhë të ndryshme evropiane, synojnë njohjen më të gjerë si në aspektin gjuhësor dhe kulturor të shteteve të ndryshme të Evropës.

Projektet  e punuara me dëshirë dhe përkushtim, kishin gjithashtu në përmbajtje të tyre dhe simbole të kombësive të ndryshme.

Këto aktivitete u përmbyllën duke dalluar projektet, interpretimet dhe esetë më të mira.

 

Punoi: Suada Xholi

Udhëhoqi: Esmeralda Dibra

 

 

 

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7883, 7889, 7906) ORDER BY t.name ASC