Fëmijët e grupit parashkollor vizitojnë Advanced FUE  Clinic

Fëmijët e grupit parashkollor vizitojnë Advanced FUE Clinic

Fëmijët e grupit “Fluturat” vizituan klinikën e mbjelljes së flokëve “Advanced FUE Clinic”. Për të vegjëlit ngjalli shumë kuriozitet puna që bëhej me preparatet gjatë procesit të mbjelljes së flokëve, si  dhe mjetet e modernizuara e të papara më herët prej tyre. Ata mësuan se si duhet të kujdesen për flokët e tyre, në mënyrë që ata të jenë të fortë e të shëndetshëm.

Përgatiti: Elda Rrustemi