Fillojnë Pikniket

Fillojnë Pikniket

Jemi në prag të fillimit të një prej aktiviteteve më të shumëpritura në shkollën tonë, pikniket. Duke shpresuar edhe që koha të jetë e bukur, presim që bashkë më nxënësit dhe mësuesit të kalojmë momente të mbushura me lojra dhe argëtim në natyrë.

Ajri i pastër, gjelbërimi i parkut në Pezë, lojrat me shokët e shoqet, kujtimet e mbërthyera në fotografi do t’ua rifreskojnë energjitë nxënësve para se të nisin provimet e përgjithshme GDS.