Finalja e Jengës Dhe Mangalës

Finalja e Jengës Dhe Mangalës

Janë duke u zhvilluar në oborrin e shkollës lojrat e inteligjencës jenga dhe mangala.

Nxënës nga shkolla “Turgut Özal” të klasave të 7, 8 dhe 9 këtë mëngjes me diell të shtune kanë preferuar ta kalojnë me shokët e shoqet në shkollë duke konkuruar në lojra të ndryshme sociale.      

Sot është dita e finales për këtë kategori brenda shkollës sonë. Nxënësit fitues do të konkurojnë me ata të shkollave të tjera turke në Shqipëri.

 

[mls_gallery id=”3180″ cols=”4″ g_title=”off” g_subtitle=”off” title=”on” subtitle=”on” desc=”on”]