Postimet kryesore

  • Turgut Ozal Social Media

Fitojnë medalje argjendi…

Date: June 17, 2017 Author: Selman Categories: Postimet kryesore, Posts

Fitojnë medalje argjendi dy nxënësit e klasës së tetë, Metjon Agastra dhe Patrick Kola, në Olimpiadën Genius në USA.
Metjoni dhe Patricku kishin programuar një robot ambientalist i cili duhej të mblidhte kuba me ngjyra që simbolizonin materiale të ndryshme që duhen hequr nga ambienti për ta pastruar atë.

Play Our Song