Kampionati i Basketbollit tek klasat e gjashta

Kampionati i Basketbollit tek klasat e gjashta

Ka përfunduar Kampionati i Basketbollit për klasat e gjashta. Gjatë kësaj jave janë zhvilluar ndeshjet  gjysmëfinale mes klasave 6B – 6C me rezultatin 10-12 pikë dhe 6A – 6G me rezultatin 12 – 13 pikë. Në finale u ndeshën ekipet e klasave 6C – 6G. Atmosfera e ndezur përreth fushës u shtoi edhe më shumë dëshirën për të luajtur bukur dy skuadrave përfaqësuese. Loja ishte e fortë dhe konkurruese. Ndeshja u finalizua me fitoren e klasës së 6G, me vetëm një kosh më tepër, në rezultatin  9 – 10 për të 6G. Suksese të mëtejshme djema dhe sa më shumë fitore në kampionatet e ardhshme!

Përgatiti: Elda Rrustemi