Lajme

  • Turgut Ozal Social Media

Kampionati i futbollit për klasat e treta

Date: March 21, 2016 Author: erjona saqe Categories: Lajme, Lajme kryesore

Në mes të muajit mars filloi kampionati i futbollit për klasat e treta dhe sot ai e përmbylli me sukses fazën e tij finale. Në këtë kampionat u përfshinë të gjitha klasat e këtij paraleli dhe te të tëra ra në sy përgatitja serioze si dhe dëshira për fitore. Klasat që treguan nivel më të lartë sportiv ishin 3F, 3G dhe 3D. Finalja u zhvillua ndërmjet klasave 3F dhe 3G, ndeshje kjo e cila përfundoi me rezultatin 5-1. Përgëzojmë të gjithë nxënësit pjesëmarrës në këtë kampionat dhe urojmë klasën 3F për fitoren.

 

 

 

 

 

 

Play Our Song