WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7906) ORDER BY t.name ASC

Kesler Mziu përfaqëson denjësisht në Finalen e Kangaroo Global Linguistic (KGL) - Kolegji Turgut Ozal

Kesler Mziu, nxënës i shkollës sonë në klasën e 5-të,  kryesoi listën e nxënësve të përzgjedhur për konkursin e Kangaroo, finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunë në Greqi.

Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit nga klasa e 3-të deri në klasën e 12-të, pra nga mosha 8-18 vjeç.

Kjo ishte hera e parë që në Shqipëri u organizua olimpiada e gjuhës Angleze Kangaroo Global Linguistic (KGL).

Konkursi u zhvillua në 3 faza:

Në fazën e parë, e cila u zhvillua në datën 20 Maj në Tiranë, kanë konkuruar nxënës nga të gjitha shkollat, pasi ishte pa kufizim nxënësish.

Në fazën e dytë kanë kaluar vetëm 10% e nxënësve dhe Kesleri u përzgjodh automatikisht fitues. Konkurimi për këtë fazë ishte përsëri në Tiranë dhe u zhvillua në datën 3 Qershor.

Si fitues për fazën e tretë Kelseri ishte i pari në listë me pikët maksimale. Kjo fazë u zhvillua në Greqi në datën 30 shtator 2017.

 

Punoi: Enisa Dalipi

Udhëhoqi: Imelda Prençe

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/tirana/wp-includes/wp-db.php on line 2056

WordPress database error: [Disk full (/tmp/#sql_4383_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (7883, 7889, 7914) ORDER BY t.name ASC