Klubi Shpresa donacion për shkollën 9-vjeçare “Tahir Sinani”

Klubi Shpresa donacion për shkollën 9-vjeçare “Tahir Sinani”

Kjo shkollë është hapur që në vitin 2002, pra ka rreth 15 vite si shkollë. Nuk ka asnjë lloj investimi në bazë materiale për sa i përket shkollës sonë dhe donacioni që u bë nga nxënësit e kolegjit ‘Turgut Ozal” është një ndër donacionet më të rëndësishme.” Kështu u shpreh z.Thanas Anastasi, drejtori  i shkollës 9- vjeçare “Tahir Sinani” në Paskuqan, kur përfaqësuesit e Klubit Shpresa të shkollës sonë i dhuruan kësaj shkolle 50 karrige nxënësish, 15 tavolina nxënësish, 1 tavolinë dhe 1 karrige mësuesi, duke kompletuar kështu një klasë, bibliotekën e shkollës dhe kabinetin e informatikës. Kjo veprimtari e Klubit Shpresa është  vazhdim i shumë veprimtarive të bamirësisë që Klubi Shpresa është duke ndërmarrë, sajë vullnetarizmit që tregojnë nxënësit tanë.

Përgatiti: Imelda PRENҪE